Melcii și porturile lui Duddy

Melcii și porturile lui Duddy
Melcii și porturile lui Duddy ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.53 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți, vin, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Încercați Melci, Melci, și Melci cu nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați melcii, ciupercile, usturoiul, ceapa verde, sosul fierbinte și vinul roșu. Gatiti si amestecati timp de aproximativ 20 de minute, pana cand lichidul s-a redus, iar ciupercile si melcii sunt fragede. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
EscargotEscargot
3
Se servește cu biscuiți de grâu integral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De Grâu IntegralBiscuiți De Grâu Integral
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista