Gatiti cartea: Gnocchi de morcov prăjit și Ricotta cu unt de ierburi

Gatiti cartea: Gnocchi de morcov prăjit și Ricotta cu unt de ierburi
Gatiti cartea: morcov prăjit și gnocchi Ricotta cu unt de ierburi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această garnitură are 481 calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucșoară, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: Ricottan proaspat si Ravioli de ou cu unt brun, Gatiti cartea: Lasagna cu Ricottan de conopida prajita si spanac, și Gatiti cartea: pui prăjit cu unt de roșii.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Așezați morcovii într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini sau o tigaie de prăjire superficială și stropiți 1 lingură de ulei de măsline peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se presară cu puțină sare și se aruncă cu o spatulă. Prăjiți morcovii timp de 30 până la 40 de minute sau până când sunt complet fragede și rumenite în pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Încălziți untul într-o tigaie așezată la foc mediu. Când untul este topit și începe să sfârâie, amestecați șalotele și saut-ul, amestecând frecvent, 4 până la 5 minute, sau până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Adăugați morcovii prăjiți și aruncați pentru a le combina cu șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
8
Transferați morcovii într-un robot de bucătărie și procesați până când este destul de neted (câțiva biți sunt buni pentru textură). Scoateți piureul de morcovi într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Adăugați ricotta, gălbenușurile de ou, Parmigiano, sare de linguriță, nucșoară și câteva măcinări de piper. Se amestecă ușor făina din cupa de la calibru, având grijă să combinați totul bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Prin TortPrin Tort
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
10
Așezați o lingură de făină într-un castron puțin adânc. Aveți la îndemână două linguri standard. Cu o lingură, scoateți aproximativ 1 lingură din amestecul de morcovi și apoi transferați-o în cealaltă lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Transferați amestecul înainte și înapoi de câteva ori pentru a ajuta la modelarea amestecului într-o bilă (nu trebuie să fie perfect rotundă). Aruncați ușor bila în vasul cu făină și acoperiți-o ușor. Apoi rotiți mingea între palme pentru a produce o pepită de mărimea castanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Transferați pe o foaie/tavă de copt cu margini ușor făinoase. Repetați până când ați consumat tot amestecul. Ar trebui să ajungeți cu 32 până la 36 de gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
13
Aduceți o oală mare de apă la fierbere și sare generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Pentru a face untul cu ierburi: topiți untul într-o tigaie mică așezată la foc mediu-mic. Când untul este topit și începe să sfârâie, amestecați ierburile și gătiți, amestecând ocazional, doar câteva minute, sau până când untul a căpătat aroma ierburilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
15
Se ia de pe foc. Puneți o parte din untul cu ierburi într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține toți gnocchi într-un singur strat. Puneți vasul lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
16
Când apa fierbe, aruncați cu grijă jumătate din gnocchi în oală. Acoperiți oala până când apa revine la fierbere, apoi descoperiți și gătiți gnocchi timp de aproximativ 5 minute. Vor pluti în vârf când sunt aproape gata. Folosind un skimmer sau o lingură mare cu fante, scoateți gnocchiul în vasul de copt pregătit. Gatiti gnocchi ramasi in acelasi mod si adaugati-i in vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
SkimmerSkimmer
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Stropiți restul de unt de ierburi peste gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
18
Se presară brânza Parmigiano cu ceașcă de calibru peste gnocchi și se introduce la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GnocchiGnocchi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
19
Coaceți gnocchiul timp de aproximativ 15 minute, sau până când sunt fierbinți și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
20
Serviți imediat. Treceți brânză suplimentară la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista