Brioșele cu stafide de melasă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de melasă, iaurt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Melasă Stafide Cookie-Uri, Pâine Cu Drojdie De Melasă De Stafide, și Struguri Melasă Stafide Cookie-Uri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți 12 căni de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Bateți împreună iaurtul, oul, melasa, stafidele, germenii de grâu, ovăzul și untul într-un castron mare până se amestecă uniform. Cernem făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele și sarea deasupra amestecului de melasă. Îndoiți amestecul de făină în melasă până când s-a format un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Germeni De Grâu
Scorțișoară
Melasă
Stafide
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Iaurt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în căni de brioșă, umplând până sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în mijlocul unei brioșe iese curată, aproximativ 25 de minute.