Melasă-balsamic curcan Kabobs cu roșii verzi și prune
Melasă-balsamic curcan Kabobs cu roșii verzi și prune este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 258 calorii, 28G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți prune, melasă, filete de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Încercați Melasă-balsamică de porc cu roșii verzi și prune, Melasă-Friptură Balsamică Kabobs Cu Roșii Verzi, și Fasole Verde Balsamică Saut Cu Roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Filetați curcanul și următoarele 3 ingrediente alternativ pe frigarui, lăsând 1/4 inch între bucăți.
Presărați kabobs cu sare și piper condimentate. Se amestecă melasa și oțetul.
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, peste 350 până la 400 (mediu-mare) căldură 12 minute, întorcându-se după 6 minute. Ungeți kabobs cu jumătate de amestec de melasă și grătiți 3 minute. Întoarceți kabobs, ungeți cu jumătate rămasă din amestecul de melasă și grătiți încă 3 minute sau până când ați terminat.