Mei Curry Vegan
Meiul curry Vegan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry, usturoiul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Mei Methi Pulao-Coada Vulpii mei Pulav cu frunze de schinduf - Indian mei s, Pilaf De Mei Cu Coulis De Morcov Curry, și Teff-Clătite De Mei-Fără Gluten Și Vegan.
Instrucțiuni
Puneți meiul într-un bol și turnați suficientă apă peste mei pentru a acoperi cu cel puțin 2 inci. Înmuiați mei 8 ore până peste noapte; se scurge.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul încins până când ceapa se rumeneste ușor, 10-15 minute.
Amestecați meiul, 2 1/2 căni de apă, sare și chimen în amestecul de ceapă. Acoperiți și fierbeți până când meiul este fraged și apa este absorbită, 20 de minute. Se amestecă pudra de curry în amestecul de mei până se încorporează complet.