Medalioane Mediteraneene De Porc
Dacă 38 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., medalioanele mediteraneene de porc ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 28 de porții cu 58 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, roșii prune, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Medalioane De Castraveți Condimentate Mediteraneene, Medalioane De Porc, și Medalioane De Porc Zesty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de pansament în cratiță medie la foc mediu.
Adăugați fasole; gatiti 1 min. Se amestecă bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 2 până la 3 min. sau până când fasolea este crocantă.
Adăugați orez. Reveniți la fierbere; acoperi.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 min. sau până când lichidul este absorbit.
Între timp, lira carne cu ciocan de carne la 1/2-inch grosime; se presara cu rozmarin.
Încălziți restul de 1/4 cană de pansament într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați carne; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până la fiert.
Așezați două dintre medalioanele de carne pe fiecare dintre cele patru farfurii individuale de servire; acoperiți cu lichidul rezervat din tigaie.
Adăugați roșiile și brânza în amestecul de orez; se amestecă.