Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini

Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Medalioanele de porc cu sos de ciuperci Porcini ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Pig' n ' Shrooms (medalioane de porc cu sos de ciuperci), Medalioane de porc cu sos Miso-ciuperci, și Medalioane de porc piperate în sos picant de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile și 1 1/2 căni de apă clocotită într-un castron. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1 cană de lichid. Se toaca marunt ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Așezați fiecare bucată de carne de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă și lăsați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
4
Presărați ambele părți de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
5
Combinați rozmarinul, sarea și usturoiul zdrobit într-un castron mic; se pasează cu o furculiță într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pasta de usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
8
Adăugați carne de porc; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ceapa tăiată cubulețe în tigaie; saut timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați ciupercile tocate și Marsala și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
12
Adăugați lichid de ciuperci rezervat și bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 10 minute). Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista