Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Medalioanele de porc cu sos de ciuperci Porcini ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Pig' n ' Shrooms (medalioane de porc cu sos de ciuperci), Medalioane de porc cu sos Miso-ciuperci, și Medalioane de porc piperate în sos picant de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile și 1 1/2 căni de apă clocotită într-un castron. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 1 cană de lichid. Se toaca marunt ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
3
Așezați fiecare bucată de carne de porc între 2 foi de folie de plastic rezistentă și lăsați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Tigaie
4
Presărați ambele părți de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
5
Combinați rozmarinul, sarea și usturoiul zdrobit într-un castron mic; se pasează cu o furculiță într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați pasta de usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi
8
Adăugați carne de porc; gatiti 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
9
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați ceapa tăiată cubulețe în tigaie; saut timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați ciupercile tocate și Marsala și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
12
Adăugați lichid de ciuperci rezervat și bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 10 minute). Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine.