Medalioane de porc cu sos de cireșe
Medalioane de porc cu sos de cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 220 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână șalotă, cireșe tartă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Medalioane de porc cu sos de rodie-cireșe, Medalioane de porc cu vin de Port-sos de cireșe uscate, și Medalioane de porc de gătit Light cu sos de tigaie de cireșe uscate cu vin de Port.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Condimentați medalioanele de porc cu 1/4 linguriță de sare și piper.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și gătiți carnea până când există doar o ușoară roșie în centru aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea pe o farfurie și cort cu folie.
Se adaugă restul de linguriță de ulei și șalotele în tigaie și se sotează până încep să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați bulionul de pui, oțetul balsamic, restul de 1/4 linguriță de sare și cireșele și gătiți până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Se toarnă sosul peste medalioanele de porc și se servește.