Medalioane de porc cu sos de caise-portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu sos de caise-portocale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de bulion de pui cu mai puțin sodiu, caise, usturoi îmbuteliat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane De Porc Cu Sos De Portocale, Medalioane de porc în sos de portocale, și Medalioane de porc cu sos de portocale-rozmarin.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc uniform cu sare și 1/4 linguriță de piper.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Se încălzește restul de 1 linguriță de ulei în tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă caisele, bulionul, sucul, usturoiul și 1/8 linguriță de piper; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Serviți sosul cu carne de porc.