Medalioane de porc cu crustă de semințe de muștar cu sos de vin roșu

Medalioane de porc cu crustă de semințe de muștar cu sos de vin roșu
Medalioane de porc cu crustă de semințe de muștar cu sos de vin roșu este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pesmet făcut din pâine, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu crustă de muștar cu șalotă și Rețetă de sos de vin, Medalioane de porc cu sos de vin de smochine și Port, și Medalioane de porc în sos de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați filetele de porc în cruce în medalioane cu lățimea de 1 1/2 inch, apoi bateți ușor cu ciocanul de carne la grosimea de 3/4 inch; se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
PiperPiper
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
3
Combinați pesmetul, semințele de muștar măcinate grosier, semințele întregi de muștar și sarea într-un vas de plăcintă sau într-un castron larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
PesmetPesmet
SemințeSemințe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
BolBol
4
Într-un castron mediu, amestecați albușurile de ou și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Înmuiați carnea de porc în amestec de albuș de ou; se acoperă cu amestec de semințe de muștar pe ambele părți; și așezați pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
În tigaie mare grea la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lucrând în loturi, gătiți carnea de porc până se rumenesc, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte, adăugând mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați pe foaia de copt; prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în registrele de carne 140 buc.F, aproximativ 10 minute (carnea va continua să gătească pe măsură ce se odihnește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Transferați carnea de porc pe un platou mare; lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
10
Se servește cu sos de vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista