Medalioane de porc cu crustă de semințe de muștar cu sos de vin roșu

Medalioane de porc cu crustă de semințe de muștar cu sos de vin roșu este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pesmet făcut din pâine, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu crustă de muștar cu șalotă și Rețetă de sos de vin, Medalioane de porc cu sos de vin de smochine și Port, și Medalioane de porc în sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați filetele de porc în cruce în medalioane cu lățimea de 1 1/2 inch, apoi bateți ușor cu ciocanul de carne la grosimea de 3/4 inch; se presară cu piper.
Combinați pesmetul, semințele de muștar măcinate grosier, semințele întregi de muștar și sarea într-un vas de plăcintă sau într-un castron larg.
Într-un castron mediu, amestecați albușurile de ou și apa.
Înmuiați carnea de porc în amestec de albuș de ou; se acoperă cu amestec de semințe de muștar pe ambele părți; și așezați pe foaia de copt cu margini.
În tigaie mare grea la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline.
Lucrând în loturi, gătiți carnea de porc până se rumenesc, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte, adăugând mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar.
Transferați pe foaia de copt; prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în registrele de carne 140 buc.F, aproximativ 10 minute (carnea va continua să gătească pe măsură ce se odihnește).
Transferați carnea de porc pe un platou mare; lăsați să se odihnească 10 minute.
Se servește cu sos de vin roșu.