Medalioanele de porc cu ceapă de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Dacă aveți cimbru, unt, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Medalioane De Porc De Caise, Medalioane De Porc De Caise, și Medalioane De Porc Glazurate Cu Caise.
Instrucțiuni
1
Aplatizați fiecare felie de porc la 3/4 inch așezând-o între foi de folie de plastic și bătând-o cu un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
2
Presărați ambele părți de carne de porc cu cimbru și sare. Ulei cald la foc mediu-mare într-o tigaie mare și grea. Gatiti medalioanele, intorcand o data, pana se rumenesc bine pe ambele parti, aproximativ 3 minute in total. (Lucrați în loturi, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Carne De Porc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați untul în tigaie și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați bulion, gem și muștar și aduceți la fierbere, amestecând. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când ceapa este foarte moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Bulion
Ceapă
Gem
7
Întoarceți carnea de porc în tigaie, întorcându-vă pentru a acoperi cu sos. Acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați carnea de porc într-un platou, acoperiți cu sos și serviți imediat.