Medalioane de porc cu ardei roșii și anghinare

Medalioane de porc cu ardei roșii și anghinare
Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 181 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, ulei de măsline, salvie frecat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc cu cinci condimente cu Kumquats și ardei, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și Pui cu ardei și anghinare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați carnea de porc cu condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Adăugați carne de porc și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ardeiul gras în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați bulionul, pasta de roșii, cimbru și salvie, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
BulionBulion
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Întoarceți carnea de porc în tigaie și adăugați amestecul de bulion și inimile de anghinare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor. Puneți amestecul de anghinare peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista