Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 181 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, ulei de măsline, salvie frecat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc cu cinci condimente cu Kumquats și ardei, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și Pui cu ardei și anghinare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați carnea de porc cu condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Piper
Carne De Porc
Sare
3
Adăugați carne de porc și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ardeiul gras în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Combinați bulionul, pasta de roșii, cimbru și salvie, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Bulion
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Întoarceți carnea de porc în tigaie și adăugați amestecul de bulion și inimile de anghinare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Bulion
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor. Puneți amestecul de anghinare peste carnea de porc.