Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 181 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, ulei de măsline, salvie frecat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Medalioane de porc cu cinci condimente cu Kumquats și ardei, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și Pui cu ardei și anghinare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați carnea de porc cu condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Piper
Carne De Porc
Sare
3
Adăugați carne de porc și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ardeiul gras în tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Combinați bulionul, pasta de roșii, cimbru și salvie, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Bulion
Cimbru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Întoarceți carnea de porc în tigaie și adăugați amestecul de bulion și inimile de anghinare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Bulion
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor. Puneți amestecul de anghinare peste carnea de porc.