Medalioane de porc Alfredo ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 580 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, brânza cremă philadelphia, pansamentul vinaigrette balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Această rețetă este plăcută de 35 de mâncăruri și bucătari. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Medalioane De Porc, Medalioane De Porc De Caise, și Medalioane De Porc Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia mare antiaderentă pulverizată cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carne; gatiti 2 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați cremă de brânză, bulion, pansament, parmezan și suc de lămâie; gătiți 5 până la 7 min. sau până când crema de brânză este topită, sosul este îngroșat și carnea se face, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.