Medalioane De Porc

Medalioane De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc. O porție conține 256 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de ciuperci, piper, sărat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Medalioane De Porc, Medalioane De Porc Cu Ierburi, și Medalioane De Porc Cochet.

Instrucțiuni

1
Feliați filetul în 1/2-in.- Medalioane groase. Într-o tigaie, carnea de porc brună în ulei timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
3
În aceeași tigaie se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
4
Adăugați ceapa, ciupercile și usturoiul; se sotează 1 minut. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul, rozmarinul, săratul, sarea și piperul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Puneți medalioane de porc peste amestec. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când sucurile de carne se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medalioane De PorcMedalioane De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista