Medalioane Asiatice De Porc
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Medalioanele asiatice de porc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 176 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sare, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de porc cu fler asiatic, Medalioane Picante de porc în stil coreean cu Slaw Asiatic, și Medalioane Asiatice De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc cu sare.
Combinați usturoiul, ghimbirul și uleiul într-un castron mare.
Adăugați carne de porc; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc în tigaie; saut 3 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Adăugați apă și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute. Sos de lingură peste carne de porc.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.