Medalia De Aur Pâine Albă Clasică
Medalia de aur pâinea albă clasică de la circulat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 109 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă foarte caldă, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Medalia De Aur Pâine Franțuzească Clasică, Medalie De Aur Biscuiti Clasici, și Medalie De Aur Alb Făină Integrală De Grâu Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 3 1/2 căni de făină, zahăr, sare, scurtare și drojdie până se amestecă bine.
Adăugați apă caldă. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă suficientă făină rămasă, câte 1 cană, pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 10 minute sau până când aluatul este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu scurtare.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald 40 până la 60 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ungeți fundul și părțile laterale ale a două tigăi de pâine de 8x4 inci sau 9x5 inci cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit.
Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Împărțiți aluatul în jumătate. Aplatizați fiecare jumătate cu mâinile sau sucitorul în dreptunghi de 18x9 inci pe suprafața ușor făinată.
Rulați aluatul strâns, începând cu partea de 9 inci. Apăsați cu degetele mari pentru a sigila după fiecare rotire. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Ciupiți fiecare capăt al rolei pentru a sigila. Fold se termină sub pâine.
Așezați cusătura în jos în tigaie.
Ungeți ușor pâinile cu unt. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald 35 până la 50 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când pâinile sunt maro auriu și sună gol atunci când sunt bătute.
Scoateți din tigăi în grătar.
Ungeți pâinile cu unt; rece.