Medaillons De Porc Cu Sos De Pere

Medaillons De Porc Cu Sos De Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Medaillons de porc cu sos de pere. O porție conține 262 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. Un amestec de suc de mere, rozmarin, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi perele, puteți urma acest fel principal cu Crepe de făină de porumb cu smochine și pere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu sos de pere, Cotlete de porc cu sos de pere de ghimbir, și Cotlet de porc cu sos de pere și ghimbir.

Instrucțiuni

1
Presărați ambele părți ale cărnii de porc cu piper și sare. Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scoateți din tigaie; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În timp ce carnea de porc gătește, pere de miez și tăiate în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați felii de pere în tigaie; se presară cu zahăr și rozmarin. Gatiti la foc mediu-mic 3 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Turnați sucul de mere în tigaie; întoarceți carnea de porc în tigaie. Se fierbe 6 până la 8 minute sau până se termină carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista