Medaillons De Porc Cu Sos De Pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Medaillons de porc cu sos de pere. O porție conține 262 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. Un amestec de suc de mere, rozmarin, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi perele, puteți urma acest fel principal cu Crepe de făină de porumb cu smochine și pere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu sos de pere, Cotlete de porc cu sos de pere de ghimbir, și Cotlet de porc cu sos de pere și ghimbir.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale cărnii de porc cu piper și sare. Topiți margarina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie; deoparte.
În timp ce carnea de porc gătește, pere de miez și tăiate în felii de 1/2 inch.
Adăugați felii de pere în tigaie; se presară cu zahăr și rozmarin. Gatiti la foc mediu-mic 3 minute, amestecand des.
Turnați sucul de mere în tigaie; întoarceți carnea de porc în tigaie. Se fierbe 6 până la 8 minute sau până se termină carnea de porc.