Meat Loaf Din ' Lighten Up, America!

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați pâine de carne de la 'Lighten Up, America! o încercare. O porție conține 307 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Mazăre Împărțită Cu Șuncă Din 'Lighten Up, America!, Vermont Fasole La Cuptor Din ' Lighten Up, America!, și Bețișoare De Pește Prăjite La Cuptor Cu Sos Tartar Din 'Lighten Up, America!.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450.
Pentru a pregăti pâinea de carne, încălziți o tigaie mare de saut la foc mediu; adăugați spanac și 2 linguri de apă în tigaie. Acoperiți și aburiți 2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește 5 minute.
Combinați filetul măcinat, vițelul, carnea de porc și următoarele 8 ingrediente (prin albuș de ou) într-un castron mare; amestecați ușor până se combină.
Adăugați spanacul și ovăzul; se amestecă ușor până se omogenizează.
Într–un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 x 13 inci acoperit cu spray de gătit, formați amestecul într–o pâine de 9 x 5 inci.
Pentru a pregăti glazura, combinați ketchup-ul, zahărul brun și oțetul de cidru, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ungeți glazura peste pâinea de carne.
Se coace la 450 la 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade.
Coaceți încă 45 de minute sau până când ați terminat; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Pe 1 felie de servire: calorii 218; grăsime 6,8 g (sat 2,5 g, mono 2,6 g, poli 0,8 g); proteine 25,3 g; CARB 14,7 g; fibre 1,9 g; CHOL 93 mg; fier 2,7 mg; sodiu 498 mg; CALC 42 mg