Meat Loaf Din ' Lighten Up, America!

Meat Loaf Din ' Lighten Up, America!
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați pâine de carne de la 'Lighten Up, America! o încercare. O porție conține 307 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Mazăre Împărțită Cu Șuncă Din 'Lighten Up, America!, Vermont Fasole La Cuptor Din ' Lighten Up, America!, și Bețișoare De Pește Prăjite La Cuptor Cu Sos Tartar Din 'Lighten Up, America!.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti pâinea de carne, încălziți o tigaie mare de saut la foc mediu; adăugați spanac și 2 linguri de apă în tigaie. Acoperiți și aburiți 2 minute sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Combinați filetul măcinat, vițelul, carnea de porc și următoarele 8 ingrediente (prin albuș de ou) într-un castron mare; amestecați ușor până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușchi De SolMușchi De Sol
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați spanacul și ovăzul; se amestecă ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
6
Într–un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 x 13 inci acoperit cu spray de gătit, formați amestecul într–o pâine de 9 x 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Pentru a pregăti glazura, combinați ketchup-ul, zahărul brun și oțetul de cidru, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
UmărUmăr
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Ungeți glazura peste pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Se coace la 450 la 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți încă 45 de minute sau până când ați terminat; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Pe 1 felie de servire: calorii 218; grăsime 6,8 g (sat 2,5 g, mono 2,6 g, poli 0,8 g); proteine 25,3 g; CARB 14,7 g; fibre 1,9 g; CHOL 93 mg; fier 2,7 mg; sodiu 498 mg; CALC 42 mg
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista