Meat Lite: Penne cu slănină și sos de roșii crude

Meat Lite: Penne cu slănină și sos de roșii crude
Carne Lite: Penne cu slănină și sos de roșii crude ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 811 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne Lite: Sos De Slănină Chipotle Slather, Carne Lite: Gratin De Bruxelles, Beemster Și Slănină, și Meat Lite: Salată De Struguri Roșii, Slănină Și Fistic Cu Șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un mortar și pistil sau spatele unui cuțit, măcinați usturoiul, sarea și fulgii de ardei roșu într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Combinați pasta, Roșia cu sucurile sale, frunzele de busuioc, uleiul de măsline, oțetul și sarea într-un amestec bowling și acoperiți. Puneți deoparte timp de trei ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Puneți o oală mare cu apă la fiert și, în timp ce așteptați, prăjiți slănina la foc mediu până când grăsimea este redată și bucățile sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Scoateți și rezervați bucățile de slănină și scurgeți din tigaie toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotele în grăsimea de slănină și prăjiți până când șalotele s-au înmuiat. Până acum, apa va fi fiert și veți găti pastele și șalotele în același timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Scurgeți pastele când sunt al dente, rezervând 1/4 cană din lichidul de gătit cu amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Adăugați pastele și apa rezervată în tigaie și amestecați, îndepărtând orice bucăți gătite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați slănina rezervată și sosul de roșii crude, amestecând pentru a combina. Gatiti doar pana cand sosul este cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Se servește cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista