Mașină de pâine praz și pâine de nucă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prazul mașinii de pâine și pâinea de nucă. Această rețetă servește 24. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 118 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de oregano, făină de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pâine de praz și nucă, Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine), și Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra - Ușoară (Abm) .
Instrucțiuni
Adăugați făină de pâine, făină integrală de grâu, 1 1/2 căni de apă, frunze de oregano, sare și drojdie la mașina de pâine conform instrucțiunilor producătorului. Selectați ciclul aluatului. La sfârșitul ciclului, răzuiți aluatul pe o placă ușor făinată. Frământați în praz și nuci.
Răzuiește aluatul pe o scândură bine făinată și frământă scurt pentru a expulza aerul. Cu mâinile ușor făinoase, adunați-vă într-o minge, apoi întindeți și trageți marginile sub pentru a forma un oval neted cu capete ușor conice (aproximativ 8 in. lung și 4 în. larg în centru).
Așezați pâinea pe o suprafață bine făinată, pudrați ușor cu făină, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când este ușor umflată și ține amprenta unui deget când este ușor apăsată, aproximativ 1 1/2 ore.
Presărați generos o foaie de copt de 13 x 17 inci cu făină de porumb.
Transferați pâinea pe foaie. Cu un cuțit ascuțit, faceți trei tăieturi diagonale de 1 inch adâncime și 1 până la 2 inci între ele.
Așezați foaia pe raft în treimea inferioară a unui cuptor obișnuit sau cu convecție de 450.
Sau, dacă utilizați o piatră de copt, glisați ușor marginea foii de copt acoperite cu făină de porumb sub pâine și ridicați-o pe capătul foii. Slash ca regia de mai sus, apoi glisați ușor pâine pe o parte de piatră în cuptor.
Pulverizați 3 până la 4 stropi de apă pe podeaua sau părțile laterale ale cuptorului, având grijă să nu pulverizați lângă elementul de încălzire sau bec, apoi închideți rapid ușa.
Coaceți pâinea, pulverizând încă de două ori la intervale de 5 minute în primele 10 minute de coacere, până când crusta este bine rumenită, 35 până la 45 de minute în total.
Transferați pâinea într-un raft pentru a se răci cel puțin 1 oră. A se păstra într-o pungă de hârtie la temperatura camerei până la 2 zile. Pentru a recriza crusta, așezați pâinea direct pe un raft într-un cuptor de 400 și coaceți timp de aproximativ 5 minute.