Mazăre și supă de cartofi cu Pesto de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 824 calorii, 20g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, nuci de fistic, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fistic-tarhon Pesto Bowties cu mazăre și cartofi, Salată De Cartofi Cu Mazăre De Zahăr Și Vinetă Cremoasă De Tarhon, și Supă de praz, cartofi și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin câteva rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați pancetta, dacă folosiți, ceapa și usturoiul. Se amestecă ocazional timp de 3 până la 4 minute, apoi se adaugă cartofii și se condimentează cu sare și piper, după gust. Acoperiți tigaia și gătiți încă 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați escarolul și condimentați cu nucșoară, acoperiți tigaia și lăsați să se ofilească 2 minute. Se amestecă stocul și apa și se aduce supa la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute pentru ca aromele să se combine, reglați sarea și piperul, după gust și lăsați să se răcească. Magazin pentru o masă make-ahead. Aduceți supa, acoperită, la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Escarola
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Puneți ierburile în robotul de bucătărie împreună cu nucile și usturoiul ras. Condimentează cu sare și piper, după gust, apoi adaugă coaja de lămâie, uleiul de măsline extravirgin și brânza. Pulsați într-o pastă grosieră, apoi transferați pesto-ul în recipientul de depozitare și stropiți blatul cu un strat subțire de ulei de măsline extravirgin pentru a întârzia rumenirea. Acoperiți și păstrați în frigider. Aduceți temperatura camerei atunci când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nonpareils Argintii
Sos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari