Mazăre și Prosciutto
Mazărea și Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 102 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de prosciutto, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre Italiană (Mazăre Cu Prosciutto), Mazăre și Prosciutto, și Mazăre Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și sotati timp de 3 minute sau până la translucid. Se amestecă prosciutto și se sotează încă 3 minute.
Adăugați mazărea, bulionul și sarea și piperul. Gatiti aproximativ 3 minute sau pana la cald.
Această rețetă a fost furnizată de un bucătar, restaurant sau profesionist culinar și poate că a fost redusă de la o rețetă în vrac. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Încălziți uleiul într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și abia fierbeți până când usturoiul abia începe să se rumenească.
Scoateți și aruncați usturoiul.
Se toarnă uleiul într-un recipient limpede și se rezervă, la temperatura camerei, pentru a fi folosit ca Ulei Aromat pentru prăjire și sotare.