Mazărea verde Wasabi este o fără gluten, primar și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, ulei de măsline, mirepoix și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 81%. Încercați Mazăre De Zăpadă + Semințe De Susan Wasabi, Mazăre Snap aburită cu unt de Wasabi, și Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați mazărea uscată peste noapte, apoi clătiți și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Uscată
2
Puneți mazărea într-o oală mare cu suficientă apă pentru a acoperi cu câțiva centimetri.
Adăugați Mirepoix și aduceți la fierbere. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
4
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C). Înveliți o foaie mare de prăjituri cu ulei de măsline. Ajută la utilizarea unei foi de cookie cu laturi pentru a le împiedica să se rostogolească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scurgeți mazărea și transferați-o pe foaia de prăjituri.
Scoateți din cuptor și condimentați cu sare, sare de ceapă și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Sos Taco Suplimentar, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
În timp ce mazărea se prăjește, amestecați pudra de wasabi, tahini, oțetul de orez și muștarul Dijon într-un castron mare. Când mazărea este gata, turnați-le în castron și amestecați pentru a acoperi cu amestecul de wasabi.