Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap de zahăr în sos de susan

Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap de zahăr în sos de susan
Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap zahăr în sos de susan este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 85 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan oriental, sare kosher grosieră, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan, Mazăre Cu Zahăr De Susan, și Mazăre De Zahăr Cu Pansament De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti mazarea decojita intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana aproape frageda, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați mazăre de zahăr în aceeași tigaie și continuați să fierbeți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți; clătiți sub apă rece și scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți oțetul, sosul de soia, uleiul de susan, zahărul, sarea și piperul într-un castron mic pentru a amesteca. (Mazărea și pansamentul pot fi preparate cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
PiperPiper
ZahărZahăr
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Lăsați să stea separat la temperatura camerei.)
7
Se toarnă pansamentul peste mazăre într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Condimentați salata după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista