Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap de zahăr în sos de susan
Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap zahăr în sos de susan este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 85 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan oriental, sare kosher grosieră, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan, Mazăre Cu Zahăr De Susan, și Mazăre De Zahăr Cu Pansament De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti mazarea decojita intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana aproape frageda, aproximativ 1 1/2 minute.
Adăugați mazăre de zahăr în aceeași tigaie și continuați să fierbeți 30 de secunde.
Scurgeți; clătiți sub apă rece și scurgeți din nou.
Se transferă într-un castron mare.
Bateți oțetul, sosul de soia, uleiul de susan, zahărul, sarea și piperul într-un castron mic pentru a amesteca. (Mazărea și pansamentul pot fi preparate cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea separat la temperatura camerei.)
Se toarnă pansamentul peste mazăre într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Condimentați salata după gust cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Se servește la temperatura camerei.