Mazăre sotată și cartofi mici
Mazăre sote și cartofi mici este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 199 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, mazăre în păstăi, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Saut mazare si sunca, Sparanghel Saut Și Mazăre, și Mazăre De Zăpadă Sotată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 4 litri acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 1 inch și fierbeți 10 minute, sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu un cuțit ascuțit.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare. Cartofii pot fi fierți cu 1 zi înainte și răciți înainte de a fi răciți într-o pungă de plastic sigilabilă. Aduceți cartofii la temperatura camerei înainte de a continua.
Mazăre de coajă dacă folosiți mazăre proaspătă și tăiați zahăr. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează și săutați toate legumele, amestecând frecvent, până când zahărul se fixează crocant și cartofii se încălzesc, aproximativ 4 minute. Condimentează legumele cu sare și piper.