Mazăre roșie din insula mării cu salată de frunze de țelină

Sean Island mazăre roșie cu salată de frunze de țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă este plăcută de 63 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, țelină plus, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pătrunjel, Frunze De Țelină Și Salată De Jicama, Salată de calmar la grătar cu Pesto din frunze de țelină, și Crostini cu ardei prăjiți și frunze de țelină.
Instrucțiuni
Puneți mazărea într-o oală medie; se acoperă cu 6cupe de apă; se lasă la macerat 3 ore sau peste noapte.
Aduceți apă cu mazăre la fierbere (nuscurgeți); se fierbe timp de 15 minute. Reduceți căldura la mediu; fierbeți ușor, adăugând apă cu 1/2 cană,după cum este necesar, pentru a menține mazărea acoperită, până când mazărea este fragedă, dar își păstrează forma, 20-25 de minute.
Scoateți din căldurăși amestecați 1 linguriță de sare. Condimentează după gust cumai multă sare, dacă se dorește. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de a continua, adăugați mai multă apă cu 1/4 cană dacă este prea groasă.
Așezați usturoiul pe o tăietură.
Se stropeștecu sare și se toacă, ungând ocazionalcu spatele unui cuțit, până se formează o pastă grosieră. Legați cimbru și frunze de dafin cu bucătărievin pentru a forma un pachet pentru buchet garni.
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală medie la foc mediu; adăugați pastă de usturoi, buchetgarni, țelină, ceapă și ardei gras;gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Adăugați mazărea cu lichidul lor de gătit;aduceți la foc mic. Gatiti pana cand aromele topesc si sosul se ingroasa, 10-15 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă untul. Pune deoparte.
Toast semințe de coriandru într-un mic uscatskillet la foc mediu, tremura tigaie de multe ori,până la parfumat și ușor mai închisă la culoare,2-3 minute.
Lasă să se răcească. Se macină grosier într-o moară de condimente sau se pune într-o pungă de plastic resigilabilă și se zdrobește cu un sucitor sau cu fundul unei tigaie grele.
Combinați frunzele de țelină, pătrunjelul, arpagicul, coaja de lămâie și semințele de coriandru zdrobite într-un castron mic;stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi. Condimenteazăgust cu sare și piper crăpat. Împărțiți mazărea între farfurii sau transferați într-un vas de servire; garnisiți cu salată.