Mazărea proaspătă cu mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, bulion de pui cu mai puțin sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Paste Cu Mentă Proaspătă Și Mazăre Dulce, Mazăre proaspătă cu mentă și ceapă verde, și Cuscus israelian cu mazăre proaspătă și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați mazăre, apă, bulion, miere și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale