Mazărea picantă cu ochi negri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 132 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ceapă, mazăre cu ochi negri, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mazăre Picantă Cu Ochi Negri, Mazăre Picantă Cu Ochi Negri, și Mazăre fierbinte și picantă cu ochi negri.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți slănina, sfărâmați-o și lăsați-o deoparte pentru a o folosi ca topping pentru mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Mazăre
3
Călește ceapa în picăturile de slănină până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Ceapă
4
Adăugați mazărea, roșiile tăiate cubulețe și ardeii iute verzi, sarea, pudra de chili, piperul și apa. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 45 de minute până la 1 oră sau până când mazărea este fragedă.