Mazăre fierbinte și picantă cu ochi negri

Mazăre fierbinte și picantă cu ochi negri
Mazărea fierbinte și picantă cu ochi negri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție conține 83 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, conserve de roșii, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mazăre Picantă Cu Ochi Negri, Mazăre Picantă Cu Ochi Negri, și Mazăre Picantă Cu Ochi Negri.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea într-un aragaz lent de 5 litri. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra mazării; lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Scurgere.
3
Combinați mazărea și următoarele 8 ingrediente în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la 8 ore mici. Se amestecă roșiile și orezul; gatiti, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MazăreMazăre
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista