Mazăre Dulce Și Paste De Cartofi

Mazăre Dulce Și Paste De Cartofi
Pastele dulci și cartofi necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 486 calorii. Un amestec de cartofi Yukon gold, sare și piper kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Paste Cu Cartofi Dulci, Paste Cremoase Cu Cartofi Dulci, și Paste Cu Cartofi Dulci Și Ardei Roșu.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Scurgeți pastele, întoarceți-le în oală și aruncați cu 4 linguri de ulei. În timp ce pastele se gătesc, așezați cartofii într-o oală mare, acoperiți cu apă rece și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați 1 lingură de sare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Scoateți mazărea. Când cartofii mai au 2 minute de gătit, adăugați mazărea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți legumele și transferați-le în oală cu pastele. Se amestecă scallions, 1/4 cană parmezan, uleiul rămas, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Împărțiți între boluri individuale și acoperiți cu parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista