Sardine Tacos

Sardine Tacos
Reteta Tacos Sardine ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 2 minute. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 535 calorii. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la wholeliving.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați varză, sardine, salsa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Tacos de sardină la grătar cu Achiote, Lime și salsa de ananas, {Redux} Marea ce ți-a lipsit-conserve de sardină: pâine prăjită simplă de sardină, și Paste cu sos de Sardine (Paste con Sardine Siciliano).

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate65
Bucătăriimexican
Revista