Mazăre de primăvară cu Pancetta

Mazăre de primăvară cu Pancetta
Mazăre de primăvară cu Pancettan este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, pătrunjel cu frunze plate, mazăre mică și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mazăre Cremoasă De Primăvară Cu Pancetta, Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie, și Îmi place mazărea mea cu Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pancetta și sotati 5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3
Scoateți pancetta din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut timp de 2 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați mazăre, bulion, zahăr și sare în tigaie. Fierbeți 5 minute sau până când mazărea este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă pancetta și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
ZahărZahăr
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista