Mazăre de primăvară cu Pancetta

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mazărea de primăvară cu Pancettan. O porție conține 90 de calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de mazăre mică, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Mazăre de primăvară cu Pancetta, Mazăre Cremoasă De Primăvară Cu Pancetta, și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta în tigaie; saut 3 minute sau până când este crocant.
Scoateți pancetta din tigaie, rezervând picături în tigaie; pune pancetta deoparte.
Adăugați ceapa și usturoiul în picături în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Se amestecă mazărea, bulionul și sarea în amestecul de ceapă. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, 6 minute sau până când mazărea este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă pancetta.