Mazăre de câmp cu cârnați Okra și Andouille
Mazăre de câmp cu cârnați Okran și Andouille este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 155 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cârnați andouille, sare și piper, mazăre de câmp și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați Andouille și Gumbo de pui cu Okra prăjită, Mazăre cu ochi negri și orez cu cârnați Andouille, și Mazăre De Câmp Din Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut andouille într-un cuptor olandez la foc mediu 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați mazăre de câmp și apă pentru a acoperi 1 inch deasupra mazării; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 20 de minute.
Adăugați okra; acoperiți și fierbeți 5 minute sau până când okra și mazărea sunt fragede. Se amestecă busuiocul și sarea și piperul după gust.
Transferați într-un vas de servit; serviți cu o lingură cu fante.
Adus la masă de autorul cărții de bucate Whitney Miller (modern Hospitality).