Mazăre Cu Zahăr Murat Rapid
Rapid Murat Sugarsnap mazăre este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 2. O porție conține 413 calorii, 18g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 349 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, mazăre sugarsnap, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Zahăr prăjit cu ghimbir mazăre și pește, Cookie-Uri Chewy Chocolate Sugarsnap, și Mazăre Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine mazărea de zahăr. Folosind un cuțit, tăiați ambele capete și îndepărtați șirul dur care trece de-a lungul spatelui mazării.
Într-o cratiță mică, combinați oțetul, mierea și sarea de mare.
Se încălzește până când mierea și sarea se dizolvă complet.
Pregătiți un borcan de zidărie de 24 sau 32 de uncii.
Așezați feliile de ghimbir în partea de jos.
Tăiați ceapa verde în 2 sau 3 segmente, astfel încât să se potrivească borcanului. Ridicați-le în borcan, împreună cu crenguța de mentă. Împachetați zahărul pregătitsnaps în borcan. Dacă nu se potrivesc toate, puneți-le deoparte. Este posibil să le puteți strecura odată ce lichidul de decapare este turnat.
Se toarnă oțetul fierbinte peste zahărsnaps. Atingeți ușor borcanul de pe tejghea pentru a elibera orice bule de aer. Dacă ați avut mazăre rămasă, încercați să le împachetați în borcan în acest moment.
Puneți un capac pe borcan și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră, apoi transferați la frigider.
Lăsați murăturile să stea în oțet cu cel puțin 24 de ore înainte de a mânca. Se vor păstra până la 1 lună la frigider.