Mazăre cu Ricotta coaptă și pesmet

Mazăre cu Ricotta coaptă și pesmet
Mazărea cu Ricottan copt și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,04 USD pe porție. O porție conține 628 calorii, 30g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, unt, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mazărea lui Deborah Madison cu Ricottan copt și pesmet, Paste Cremă De Conopidă Ricotta Cu Pesmet De Usturoi Prăjit, și Legume Coapte Cu Pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor un vas mic de copt; un vas rotund din faianță spaniolă de aproximativ 6 inci este perfect pentru această cantitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Dacă ricotta dvs. este umedă și lăptoasă, scurgeți-o mai întâi punând-o într-o strecurătoare și apăsând excesul de lichid. Împachetați ricotta în vas, stropiți puțin ulei de măsline pe suprafață și coaceți 20 de minute sau până când brânza a început să se întărească și să se rumenească deasupra. Acoperiți suprafața cu firimiturile de pâine și continuați să coaceți până când firimiturile de pâine sunt rumenite și crocante, încă 10 minute. (Cantitatea de timp necesară pentru ca brânza ricotta să se coacă până la set poate varia enorm, deci poate dura mai mult decât timpii dați aici, mai ales dacă nu a fost scursă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Când brânza s-a terminat de copt, încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Când untul se spumează, adăugați șalotele și salvia și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
BrânzăBrânză
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați mazărea, 1/2 cană de apă și coaja de lămâie. Fierbeți până când mazărea este verde aprins și fragedă; timpul va varia, dar ar trebui să fie de 3 până la 5 minute. Orice ai face, nu-i lăsa să devină gri. Condimentează cu sare și puțin piper proaspăt măcinat, nu prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ApăApă
MazăreMazăre
SareSare
5
Împărțiți ricotta între 2 farfurii. Puneți mazărea peste brânză. Radeți niște parmezan peste toate și bucurați-vă cât este cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
MazăreMazăre
1
Gatiti 1 cana sau cam asa ceva coji de paste in apa clocotita, sarata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
2
Scurgeți-le și aruncați-le cu mazărea, gătită ca mai sus, apoi cu ricotta. Mazărea se cuibărește în paste, ca niște perle verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PastePaste
MazăreMazăre
3
Retipărit cu permisiunea legumicultura: gătit și grădinărit cu douăsprezece familii din regatul plantelor comestibile, cu peste 300 de rețete delicioase Simple de Deborah Madison. Copyright 2013 de Deborah Madison; fotografii copyright 2013 de Christopher Hirsheimer și Melissa Hamilton. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Deborah Madison este autoarea a unsprezece cărți de bucate și este bine cunoscută pentru gătitul ei simplu, sezonier, pe bază de legume. Ea a început în zona Golfului San Francisco la Chez Panisse înainte de a deschide Greens și a locuit în New Mexico în ultimii douăzeci de ani. În plus față de scris și predare, ea a servit în consiliile de administrație ale Slow Food International Biodiversity Committee, Seed Savers Exchange și Southwest Grassfed Livestock Alliance, printre altele. Este implicată activ în problemele biodiversității, grădinăritului și agriculturii durabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VerziiVerzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista