Mazărea cu ochi negri și orezul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 189 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, mazăre cu ochi negri, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Orez cu mazăre cu ochi negri, Orez Tex-Mex și mazăre cu ochi negri, și Orez cu un singur fel de mâncare și mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți mazărea cu ochi negri într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală la foc mediu; gatiti si amestecati sunca pana se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa, ardeiul gras verde și usturoiul; se sotează până când ceapa este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați mazăre cu ochi negri, apă, frunze de dafin, boia de ardei, sare și piper negru; acoperiți oala cu un capac și fierbeți până când mazărea este fragedă, 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Îndepărtați frunzele de dafin din amestecul de mazăre cu ochi negri și amestecați orezul. Se fierbe până se evaporă tot lichidul, încă 5 până la 10 minute.