Mazăre cu ochi negri cu șuncă și ceapă murată
Mazărea cu ochi negri cu șuncă și ceapă murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 119 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Mazăre Cu Ochi Negri Murați, Mazăre Cu Ochi Negri Murați, și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti ceapa, combinați oțetul, zahărul și o picătură de ardei roșu într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 25 de secunde; se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă 1/2 cană de ceapă; se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Pentru a pregăti mazărea, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați 1 cană de ceapă și usturoi; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă mazărea și ingredientele rămase și se fierbe. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Mash parțial mazăre cu un masher de cartofi; gatiti, neacoperit, timp de 5 minute.
Se servește acoperit cu ceapă murată.