Mazăre cu ochi negri cu mărar
Mazărea cu ochi negri cu mărar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 206 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână scallions, crenguțe de mărar plus linguri frunze de mărar, acompaniament: pene de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mazăre cu ochi negri și tigaie de cartofi de mărar, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri.
Instrucțiuni
Aduceți apă, crenguțe de mărar, părți albe și verzi palide de scallions, sare și 2 linguri de ulei la fiert într-o cratiță grea de 2 litri, acoperită. Reduceți focul la moderat scăzut, apoi adăugați mazărea și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă, 30 până la 35 de minute. Se răcește, neacoperit, apoi se transferă amestecul cu orice lichid într-un vas de servire și se amestecă mărar tocat, verdeață de scallion și restul de 2 linguri de ulei.