Mazăre cu ochi negri cu Chard elvețian

Mazăre cu ochi negri cu Chard elvețian
Mazărea cu ochi negri cu Chard elvețian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 107 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de mazăre cu ochi negri, sare, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Rețete similare includ Curry picant de mazăre cu ochi negri cu brânză elvețiană și vinete prăjite, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Brânză elvețiană, mazăre și carne de vită.

Instrucțiuni

1
Spălați bine ciorba Elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2
Scoateți și tăiați tulpinile. Feliați frunzele în benzi (1 inch).
3
Puneți mazărea într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra fasolei. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Scurgeți mazărea; deoparte. Ștergeți tava cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați pasta de roșii și usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă mazărea și bulionul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când mazărea este fragedă. Se amestecă tulpinile și brânza; acoperiți și gătiți 4 minute. Se amestecă frunzele de ciorbă, oregano, sare și piper; acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Chard ElvețianChard Elvețian
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista