Mazarine
Mazarine este o garnitură lacto ovo vegetariană . Pentru 66 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 16 g de grăsimi și un total de 215 calorii . Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Un amestec de extract de vanilie, pastă de migdale, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o tavă de plăcintă de 9 inci.
Bateți 1 3/4 lipi de unt și 2/3 de cană de zahăr cu un mixer electric într-un castron mare până devine ușor și pufos.
Se amestecă 2/3 cană de făină, făina de migdale și 1 linguriță de praf de copt într-un castron mare.
Adăugați amestecul de unt și 2 lingurițe de vanilie la amestecul de făină; se amestecă până se înmoaie. Se da la frigider pentru 5 minute. Presă aluatul în tava de plăcintă pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine ușor auriu, 15 până la 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (180 de grade C).
În timp ce crusta se gătește, bate oul și 3 1/2 linguri de zahăr într-un castron mare până devine ușor și pufos.
Adăugați cele 7 linguri de unt, pasta de migdale, 1 linguriță de vanilie, 3 1/2 linguri de făină și 1 linguriță de praf de copt și amestecați bine.
Turnați amestecul în crusta de plăcintă coaptă.
Coaceți în cuptor la 350 de grade F (180 de grade C) până când suprafața umpluturii de plăcintă este fermă, 30 până la 40 de minute.