Matriță De Pavilion All-American

Matriță De Pavilion All-American
Mucegaiul steagului american este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 102 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Cap la magazin și ridica rece bici biciuit topping, Jell-O lamaie aroma gelatina, qt. apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Steagul American, American Flag Pie, și Tarta Cu Steag American pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1-1 / 2 căni de apă clocotită în amestecul de gelatină albastră într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Repetați în castron separat cu gelatină roșie. Se amestecă 1-1 / 2 căni de apă rece în gelatină în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Pulverizați matrița de pavilion cu 10 căni cu spray de gătit; așezați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Se toarnă gelatina roșie în matriță. La frigider 45 min. până la set, dar nu ferm. Între timp, dați la frigider gelatina albastră 45 min. După 20 min., dizolvați gelatina de lămâie în apă clocotită într-un castron separat. La frigider 25 min. sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Bateți biciul rece în gelatină de lămâie; se întinde pe stratul de gelatină roșie în matriță. La frigider 10 min. sau până la set, dar nu ferm. Acoperiți cu gelatină albastră. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Ocazii4 iulie
Revista