Matriță De Pavilion All-American
Mucegaiul steagului american este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 102 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Cap la magazin și ridica rece bici biciuit topping, Jell-O lamaie aroma gelatina, qt. apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Steagul American, American Flag Pie, și Tarta Cu Steag American pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 1-1 / 2 căni de apă clocotită în amestecul de gelatină albastră într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Repetați în castron separat cu gelatină roșie. Se amestecă 1-1 / 2 căni de apă rece în gelatină în fiecare bol.
Pulverizați matrița de pavilion cu 10 căni cu spray de gătit; așezați pe foaia de copt.
Se toarnă gelatina roșie în matriță. La frigider 45 min. până la set, dar nu ferm. Între timp, dați la frigider gelatina albastră 45 min. După 20 min., dizolvați gelatina de lămâie în apă clocotită într-un castron separat. La frigider 25 min. sau până se îngroașă ușor.
Bateți biciul rece în gelatină de lămâie; se întinde pe stratul de gelatină roșie în matriță. La frigider 10 min. sau până la set, dar nu ferm. Acoperiți cu gelatină albastră. Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți.