Masala De Pui Prăjit

Fried Chicken Masala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1236 calorii, 86G de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, turmeric, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala, pudră de ceai masala, cum se face pudră de ceai masala sau chai masala, și Pui în curry cremos de roșii: pui Tikka Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face saramura, amestecați Zara cu toate condimentele într-un castron mare.
Transferați într-o pungă de plastic resigilabilă de dimensiuni de galon.
Adăugați puiul, întoarceți-l la strat și dați-l la frigider peste noapte.
Încălziți 1 inch de ulei de canola într-o tigaie mare cu fund mare, cu fund mare, la foc mediu-mare, până când ajunge la 375 de grade F. Într-un castron puțin adânc, bateți făina cu condimentele și adăugați bucățile de pui. Întoarceți-vă să acoperiți făina și lăsați puiul să se odihnească în făină până când uleiul se încălzește. Atingeți excesul de făină și adăugați cât mai multe bucăți de pui în tigaie. Se prăjesc până se rumenesc, 6 până la 8 minute. Întoarceți puiul și prăjiți până când puiul se rumeneste profund pe cealaltă parte, aproximativ încă 6 până la 8 minute. Folosind clești, transferați bucățile de pui pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Serviți în timp ce este cald sau la temperatura camerei.
Din Masala Americană: 125 de noi clasici din bucătăria mea de acasă de Suvir Saran cu Raquel Pelzel. Publicat de Clarkson Potter / Publishers, o divizie a Random House.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.