Marți Fără Gluten: Roux
Marți fără Gluten: Roux ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 69 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de orez, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 294 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă, Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni, și Marți Fără Gluten: S ' More Pie.
Instrucțiuni
Într-o oală mică (2 litri) cu sos cu fund greu, topiți untul la foc mediu-mic.
Adăugați făină de orez dulce.
Gatiti, amestecand constant, timp de cinci minute. Dacă folosiți unt, roux se va întuneca și va deveni roșiatic; dacă nu, roux va rămâne palid.
Adăugați lapte, într-un abur lent și constant.
Șoptind constant, încălziți sosul până se îngroașă, aproximativ trei minute. Condimentează după gust.