Maryland crab prăjituri II

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Maryland Crab Cakes II. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 108 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pătrunjel, maioneză, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Maryland Crab Prăjituri, Maryland Crab Prăjituri, și Prăjituri Clasice De Crab Din Maryland.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Se amestecă împreună crabmeat, pesmet, pătrunjel, sare și piper.
Bateți împreună oul, maioneza, sosul fierbinte și muștarul.
Se combină cu alte ingrediente și se amestecă bine. Se formează în chiftele și se așează pe o tigaie sau o foaie de copt ușor unsă.
Se fierbe timp de 10 până la 15 minute, până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.