Marvalasala de pui și Pappardelle cu sos de rozmarin

Marvalasala de pui și Pappardelle cu sos de rozmarin
Pui Marvalasalan și Pappardelle cu sos de rozmarin durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Acest fel principal are 1750 de calorii, 93 g de proteine și 76 g de grăsime per porție. Pentru 10,65 USD per porție, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, usturoi, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 77%. Încercați Pappardelle cu dovlecel, roșii prăjite și rozmarin proaspăt, Monte Cristos de pui și vafe cu rozmarin-arțar și sos de curcan cu portocale și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune o oală mare cu apă la fiert pentru paste. Când ajunge la fierbere, sărați apa, adăugați pastele și gătiți al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Supă De Pui, Ochi1 1/2 Cană De Supă De Pui, Ochi
Supa De Pui, Globul OcularSupa De Pui, Globul Ocular
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
Echipamente pe care le vei folosi
Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
2
În timp ce pastele funcționează, asezonați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
Brânză Pecorino Romano RasăBrânză Pecorino Romano Rasă
Brânză Pecorino Romano RasăBrânză Pecorino Romano Rasă
3
Se încălzește o tigaie mare antiaderentă cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie, la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Rozmarin Tocate, Cateva Crengute2 Linguri Frunze De Rozmarin Tocate, Cateva Crengute
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Rozmarin Tocate, Câteva CrenguțeFrunze De Rozmarin Tocate, Câteva Crenguțe
4
Adăugați puiul în tigaie și rumeniți ușor pe ambele părți; se scoate pe un platou si se acopera cu folie pentru a se tine la caldura. În aceeași tigaie, adăugați încă 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și 1 cățel de usturoi. Gatiti usturoiul cam un minut, apoi scoateti si adaugati ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Rozmarin Tocate, Cateva Crengute2 Linguri Frunze De Rozmarin Tocate, Cateva Crengute
2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
Shiitake, Cu Tulpină și FeliateShiitake, Cu Tulpină și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
Pentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat AșaPentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat Așa
5
Lăsați ciupercile să se rumenească uniform și să devină fragede, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
În timp ce ciupercile lucrează, începeți sosul pentru paste. Într-o tigaie medie adâncă topește 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați un cățel de usturoi zdrobit și gătiți câteva minute, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
8
Bateți făina și pasta de roșii în untul infuzat cu usturoi. Gătiți făina un minut sau 2, apoi amestecați în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Adăugați rozmarin și amestecați cu pasta de roșii și sosul Worcestershire. Se fierbe să se îngroașe, 5 minute. Asezonați sosul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Gât De PuiGât De Pui
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
La ciupercile fierte, adăugați capere și Marsala și reduceți aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
11
Adăugați 2 linguri de unt în bucăți mici pentru a termina sosul și agitați tigaia pentru a se încorpora. Glisați puiul înapoi în sos și încălziți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Scurge pastele și amestecă cu sos și o mână de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Serviți pastele alături de Chicken Marvalasala. Împrăștiați rucola sau spanac atât peste pui, cât și pe paste, pentru a ornat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate57
Revista