Marvalasala de pui și Pappardelle cu sos de rozmarin
Pui Marvalasalan și Pappardelle cu sos de rozmarin durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Acest fel principal are 1750 de calorii, 93 g de proteine și 76 g de grăsime per porție. Pentru 10,65 USD per porție, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, usturoi, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 77%. Încercați Pappardelle cu dovlecel, roșii prăjite și rozmarin proaspăt, Monte Cristos de pui și vafe cu rozmarin-arțar și sos de curcan cu portocale și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pune o oală mare cu apă la fiert pentru paste. Când ajunge la fierbere, sărați apa, adăugați pastele și gătiți al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Supă De Pui, Ochi
Supa De Pui, Globul Ocular
3/4 De Kilograme De Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
Echipamente pe care le vei folosi
Paste Pappardelle (panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Sunt Disponibile)
2
În timp ce pastele funcționează, asezonați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(panglici Late, înlocuiți Fettuccine Dacă Nu Este Disponibil)
Brânză Pecorino Romano Rasă
Brânză Pecorino Romano Rasă
3
Se încălzește o tigaie mare antiaderentă cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie, la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Rozmarin Tocate, Cateva Crengute
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Rozmarin Tocate, Câteva Crenguțe
4
Adăugați puiul în tigaie și rumeniți ușor pe ambele părți; se scoate pe un platou si se acopera cu folie pentru a se tine la caldura. În aceeași tigaie, adăugați încă 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și 1 cățel de usturoi. Gatiti usturoiul cam un minut, apoi scoateti si adaugati ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Rozmarin Tocate, Cateva Crengute
2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
12 Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
Shiitake, Cu Tulpină și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Pasta De Tomate, Cauta Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
Pentru Asta într-un Tub (este Ușor De Depozitat Așa
5
Lăsați ciupercile să se rumenească uniform și să devină fragede, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
În timp ce ciupercile lucrează, începeți sosul pentru paste. Într-o tigaie medie adâncă topește 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați un cățel de usturoi zdrobit și gătiți câteva minute, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mărar Proaspăt, Smuls
8
Bateți făina și pasta de roșii în untul infuzat cu usturoi. Gătiți făina un minut sau 2, apoi amestecați în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Adăugați rozmarin și amestecați cu pasta de roșii și sosul Worcestershire. Se fierbe să se îngroașe, 5 minute. Asezonați sosul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
La ciupercile fierte, adăugați capere și Marsala și reduceți aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
11
Adăugați 2 linguri de unt în bucăți mici pentru a termina sosul și agitați tigaia pentru a se încorpora. Glisați puiul înapoi în sos și încălziți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Scurge pastele și amestecă cu sos și o mână de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
Serviți pastele alături de Chicken Marvalasala. Împrăștiați rucola sau spanac atât peste pui, cât și pe paste, pentru a ornat.