Martini Din Fructul Pasiunii

Martini Din Fructul Pasiunii
Martini cu fructe de pasiune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 24 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de fructe de pasiune împușcat, răsucire de coajă de portocală, lichior de portocale împușcat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, Souffl De Fructe De Pasiune 6CR Cu Supă De Fructe De Ananas, și Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un agitator de martini umplut cu gheață. Se agită și se strecoară într-un pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GheațăGheață
2
Se ornează cu fructe stea sau felie de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StarfruitStarfruit
PortocaliuPortocaliu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Arome de cireș negru, podea de pădure, lavendar, zmeură, cracker graham, petală de trandafir și vanilie. Arome de cireșe bing, coacăze roșii, afine, pământ, cacao, minerale.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista