Marshmallows De Casă
Dacă aveți aproximativ 25 minute pentru a petrece în bucătărie, bezele de casă ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 85 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 297 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de dependența mea de coacere. Un amestec de extract de vanillan, amidon de porumb, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Marshmallows De Casă, Marshmallows De Casă, și Marshmallows De Casă.
Instrucțiuni
Căptușiți un vas de copt de 9x9 inch cu folie de plastic și pulverizați cu spray de gătit antiaderent. Pulverizați o altă bucată de folie de plastic pentru a acoperi partea superioară și lăsați-o deoparte.
Așezați 1/2 cană de apă în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru TEL și presărați gelatină deasupra apei pentru a se înmuia.
În timp ce gelatina se înmoaie, combinați 1/4 cană de apă, sirop de porumb și zahăr într-o cratiță. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Se fierbe amestecul tare timp de 1 minut.
Se toarnă cu grijă amestecul de zahăr fierbinte în amestecul de gelatină și se bate la înălțime timp de 12 minute cu un mixer electric, până când amestecul este pufos și formează vârfuri rigide.
Adăugați extract de vanilie și bateți până se combină.
Turnați amestecul de marshmallow în vasul de copt pregătit, folosind o spatulă unsă pentru a netezi blatul. Acoperiți bomboanele cu bucata de folie de plastic pregătită, apăsând-o ușor în jos pentru a sigila învelișul în partea de sus a bomboanelor.
Lăsați bomboanele de marshmallow să se odihnească timp de 4 ore sau peste noapte.
Amestecați amidonul de porumb și zahărul cofetarilor într-un vas puțin adânc. Folosind foarfece cu ulei sau un cuțit de bucătărie cu ulei, tăiați bomboanele de marshmallow în fâșii, apoi în pătrate de 1 inch. Dragați ușor marshmallows în amestecul de amidon de porumb și depozitați într-un recipient etanș.