Marshmallows Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată
Marshmallows cu Caramel sărat cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 64 de porții cu 181 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, gelatină pudră, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscotti Cu Caramel Sărat Înmuiat În Ciocolată, Macaroane de nucă de cocos cu caramel sărat înmuiate în ciocolată, și Marshmallows Cu Vârtej De Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu ulei vegetal. Folosind o sită mică, cu ochiuri fine, pudrați tigaia cu generozitate cu zahăr de cofetari, eliminând orice exces.
Puneți 2/3 cană de apă în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Presărați gelatina în vas și amestecați scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu apa.
Lăsați să se înmoaie în timp ce faceți siropul de zahăr.
Într-o cratiță mică, aduceți 1/2 cană de apă la foc mic și păstrați-o fierbinte, acoperită. Între timp, într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, combinați zahărul granulat și 1/2 cană de apă și puneți-l la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat. Odată ce zahărul este dizolvat, nu mai amestecați și aduceți siropul la fierbere, spălând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe până când siropul începe să se caramelizeze. Continuați să gătiți, învârtind ușor tigaia o dată sau de două ori, până când siropul are o culoare caramel auriu intens.
Scoateți tigaia de pe foc și, stând înapoi, adăugați cu grijă 1/2 cană de apă fierbinte—se va bule și se va aburi.
Bateți caramelul până se omogenizează, apoi amestecați siropul de porumb și sarea. Întoarceți tigaia la foc moderat și aduceți siropul de zahăr la fierbere. Puneți un termometru pentru bomboane în siropul de zahăr care fierbe și continuați să fierbeți (amestecul se poate spuma, așa că reduceți ușor căldura dacă este necesar), fără a amesteca, până când termometrul înregistrează 240 circulari F (etapa cu bile moi).
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea scurt până când bulele se disipează ușor.
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul fierbinte în gelatina înmuiată într-un flux subțire pe partea laterală a bolului. Creșteți treptat viteza mixerului la mare și bateți până când marshmallow-ul este foarte gros și formează o panglică groasă atunci când telul este ridicat, aproximativ 5 minute. Bate în vanilie.
Răsturnați marshmallow în tigaia pregătită (va fi foarte lipicioasă) și folosiți vârfurile degetelor umede pentru a o întinde uniform și a netezi partea superioară.
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow-ul departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pudrați o tăietură cu zahăr de cofetari. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a trage părțile laterale ale marshmallow-ului de la marginea tigaiei (folosiți spatula pentru a slăbi marshmallow-ul din partea de jos a tigaiei, dacă este necesar) și inversați pe tăbliță. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Periați un cuțit lung subțire sau un cuțit de bucătar cu ulei vegetal și praf cu zahăr de cofetari pentru a preveni lipirea; continuați să prăfuiți cuțitul după cum este necesar.
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate. (Pentru marshmallows mai mari, tăiați longitudinal în 6 benzi, apoi transversal în șesimi, pentru a forma un total de 36 de pătrate.) Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, folosind o perie de patiserie pentru a îndepărta orice exces.
Într-un castron metalic uscat așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, topiți ciocolata și scurtați, amestecând până la omogenizare. Lucrând cu o marshmallow la un moment dat, periați din nou marshmallow pentru a îndepărta orice exces de zahăr al cofetarilor, apoi înmuiați o parte netedă de aproximativ 1/4 inch în ciocolată pentru a o acoperi, răzuind orice exces de ciocolată pe marginea bolului.
Presărați partea acoperită cu ciocolată a marshmallow-ului cu câțiva fulgi de sare de mare, apoi transferați, cu partea de ciocolată în sus, într-o grătar așezată peste o foaie de copt și lăsați să stea până când ciocolata este setată. Faceți înainte: Marshmallows—fără ciocolată—pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de 1 lună. Marshmallows cu ciocolată pot fi păstrate în același mod, dar se vor păstra doar aproximativ 2 zile.